Det sker i efterårsferien

Træspånerne flyver over de tre vise mænd til årets Træskulptur Festival
 
I dagene d. 10.- 12 oktober omdannes kæmpe store egetræskævler til kunst, når Skulpturparken Blokhus igen præsenterer Blokhus Træskulptur Festival.
 
Det bliver noget af et spændende syn, når nogle af Danmarks førende træskulpturkunstnere, med store motorsave, over 3 dage, forvandler 1 - 2 tons tunge og 200 års gamle egestammer til individuelle skulpturer efter temaet "Magisk Jul".
Træskulptørerne skaber imponerende julefortællinger ud af træ. Faktisk har de fået til opgave at fortolke "De tre vise mænd", som senere kan give blikfang på parkeringspladsen til Magisk Jul i november og december.
 
Kom og oplev når spånerne flyver, og få et indtryk af den vanvittige arbejdsform, når motorsaven bliver anvendt til at skabe de store og fantasifulde vise mænd.
 
SPEEDCARVING
Kl. 14 - alle tre dage - er der desuden speedcarving, hvor de kun har 40 minutter til at lave små skulpturer der ligeledes fortolker årets tema "Magisk Jul".
 

 
Mærk på ægte fisk
 
Der er masser af viden at hente, når Nordeuropas største akvarium besøger Skulpturparken Blokhus d. 12. og 13. oktober kl. 11-14.
 
Nordsøen Ocenariums Roadshow byder på spændende aktiviteter til parkens gæster og formidler samtidig viden om havets natur og dyreliv.
 
GÆT & VIND
Dagene byder bl.a. på "gæt en fisk", hvor børn og voksne kan gætte hvilke fiskearter der er medbragt. De kan også røre, føle og samtidig deltage i en konkurrence om fribilletter, ligesom kan udfordre hinanden i at gætte hvalarter.
 
RAVJAGT
Nordsøen Oceanarium medbringer også deres store børnehit "ravjagt", hvor der kan ledes efter rav i de opstillede sandkasser.
 

 
Skattejagt i parken
 
I hele efterårsferien er der desuden mulighed for at gå på skattejagt i Skulpturparken. Det er en super sjov aktivitet for hele familien.
 

 
Eventyrlige filmfigurer i sand
 
I kan i det hele taget kan I godt glæde Jer  til at besøge Skulpturparken Blokhus i efterårsferien. Den 20.000 kvm. store smukke park er iklædt efterårets pragt og pryd.
 
Her kan du også opleve de imponerende sandskulpturer, som er skabt ud fra temaet "Eventyrlige filmfigurer". Glæd dig til at se Aladdin, Snehvide, Tarzan, Tintin m.v. udført i sand.
 

 
Sjov og leg for hele familien
 
Vi har gynger, rutsjebaner, vipper, ridderborg, hoppepude, gigantisk skakspil, keglespil, "jorden er giftig" bane, kæmpe sandkasse hvor I kan bygge jeres egne skulpturer og et udkigstårn hvor I kan se hele parken fra oven.
 

 
Arkade Galleriet
 
Arkade Galleriet byder på et spændende mix af både jern- og granit skulpturer, betonkunst, keramik og unikke malerier mm – fordelt på et 350m2 stort udstillingsområde i Arkaden.
 
Galleriet repræsenterer kunstnere fra hele Danmark, der med hver sine unikke værker er med til at skabe rammerne. Alle værker er til salg – således kan man få dem med hjem samme dag.
 
I Arkaden Butikken er der desuden et stort udvalg af brugskunst, figurer, keramik, illustrationer, nips og fine sager.
 

 
Lækker mad til hele familien
 
Der kan købes lækker mad i Kulturhusets Café og Orangeri samt i Arkade cafeen.